4 thoughts on “Nisse :-)

 1. Hejsa, jeg er lige faldet over din hjemmeside via facebook og set din hæklet nisse fra 2015. Har du ingen opskrift på den som du evt. vil dele ? Jeg er helt vild med den og har forsøgt at google flere opskrifter men kan bare ikke finde en der er ligeså flot som din 🙂
  Mvh
  Dorte Gundersen

  • Hej
   Jeg har desværre ikke længere opskriften – kan heller ikke finde den på nettet længere ? Synes også selv det er lidt noget øv – tænker at jeg på et tidspunkt vil skrive ned hvordan jeg har hæklet ham? Så hold øje med siden?? vh hæklefeen/Lene

 2. Hej. Faldt lige over denne her dejlige side 🙂
  Så lige Nissen. Den er svensk og jeg ved hvor den ligger. Ved ikke om jeg må ligge linket op her?
  Mvh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *