Mit første hæklet tæppe:-)

image

Hæklet tæppe:-)

Mit første hæklet tæppe:-) Er lidt stolt af mig selv:-) Det er til min mor der sidder i kørestol, passer ned om benen eller rundt om skulderne, så hun kan komme med ud også når det er koldt:-)

One thought on “Mit første hæklet tæppe:-)

  1. Sellylove you’re amazing.Demi your smile, Miley your eyes♥Vale Rosy Maty♥Coldplay nell’anima vi amo alla follia♥DELENA A VITA♥NILEY REDN«â™¥JEMI♥JELENA♥AGELEâ™AVale my dream♥Vale C.B.♥Mapi,thanks♥Marti sei TUTTO, mon amour♥1D scrive:Scusa il ritardo tesoro!Mi dispiace per l’accaduto a volte sanno essere così ebeti le persone!Ahahahha Edward???Ovvio!Come fai a guardare il concerto??HAI JOHHNY DEEP DAVANTI!!AHAHAHAHHA!Okiey, forbicine, risposta definitiva!Ahahahah! Ti voglio bene tesoro♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *