6 thoughts on “Kramme ænder ☺️

 1. Hej Lene. Jeg har søgt efter de flotte kramme ænder du har lavet men opskriften er blevet lukket. Kan du måske hjælpe mig . Tak for alle de flotte ting / opskrifter du laver og samtidig vi andre må lave efter. Vh. Elsebeth Dahl

  • Hej Elsebeth
   Mange tak for de sød ord, dejligt at du kan bruge opskrifterne☺️☺️
   Desværre har jeg ikke opskriften – fik den ikke skrevet ud inden den forsvandt fra nettet?Har også selv søgt rundt uden resultat.
   Vh Lene/Hæklefeen☺️

  • Hej
   Hvis du går ind på Facebook, i gruppen “hækle,hækle,hækle og andre hæklerier” og kigger i filer, så ligger opskriften der på dansk☺️ Go dag☺️☺️

  • Kan se at ovennævnte ikke er helt den samme and – men hvis I søger på: Duckling design by Mrs Emonessy – er opskriften gratis på Ravelry.

   • Hej Marianne. Når jeg søger på den Side på Mrs Emonessy med ænder er den vist på youtube 35 min ? . Ønske er en papiropskrift. Men tak for jeres hjælp ?. Jeg har bare forelsket mig i dem og til mit kommende barnebarn ( 4/7 ) skulle han have sådan en. ? vh. Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *